Ladda Upp Filer

Filemail
Wetransfer
SendThisFile
FTP

Din leverans

Paketen skickas i allmänhet inom 2 dagar efter mottagandet av slutgiltig betalning och levereras via TNT Economy Express med spårning och leveranser till dörr. Om du föredrar leverans via TNT Express, tillämpas en extra kostnad för paket över 13kg, så kontakta oss innan du väljer denna metod. Oavsett vilket transportval du gör, kommer vi att förse dig med en länk för att spåra ditt paket online.

TNT Express

I Fraktavgifterna ingår hantering och förpackningsavgifter samt porto. Hanteringavgifterna är fasta, medans transportavgifter varierar beroende på totala vikten för försändelsen. Vi råder dig att gruppera objekt i en leverans. Vi kan inte gruppera två tydliga beställningar separat och frakten kommer att gälla för var och en av dem. Ditt paket kommer att skickas på egen risk, men särskild försiktighet vidtas för att skydda ömtåliga föremål. Alla paket är rätt dimensionerade och era skivor är väl skyddadade.

Sedan den 15e September 2010 måste man även ansöka om EORI nummer ifall man importerar varorna via ett bolag. Detta gäller alltså inte Privatpersoner.

Läs mer om detta i detalj på Tullverkets sida:

http://www.tullverket.se/sokordao/e/economicoperatorregistrationandidentificationeori.4.20d5037f11c21cc27c280002998.html

För att spåra paketet är det bäst att använda sig av TNTs egna system:
 
 TNT Kundservice

Normalt sett är det bäst att ta kontakt med TNTs kundtjänst på 020 960 960 och upge sitt trackingnummer för att sedan ta reda på mer information om Importen och status på förtullning/leverans. TNT kräver oftast en kopia på betalningsunderlag eller kvitto på betalning som motsvarar skivornas värde. Om det skulle vara så att de inte fått det av sin Malaysiska motpart så kan vi skicka dessa underlag mot förfrågan. Oftast brukar de inte hålla på varorna särskilt länge om man följer deras direktiv och är angelägen om att få ut skivorna snarast möjligt! Säg gärna till om det skulle behövas något mer!

Tullsatsen på Inspelade CD-Skivor är nu enbart 3,5%

Länken till denna information hos Tullverkets TARIC system:

http://taric.tullverket.se/taric/bin/tagNrDetaljerFrame.cgi?n=8523403100&valuta=SEK&g=&geo_area_id=&i=I&d=2007-01-21&a=&lang=SV&s=S%F6k


x
pname

Denna artikel har lagts till din varukorg.

« Fortsätt handla Till Kassan »
x
FEL

Vi har ett problem

« Fortsätt handla