Ladda Upp Filer

Filemail
Wetransfer
SendThisFile
FTP

Om Oss

Basementality är ett Internationellt CD och DVD tillverkningsföretag som har många års erfarenhet inom medieproduktion. Med våra aktuella tekniskt kompetenta pressningslinjer tillsammans med några av de bästa förpacknings och utskriftsalternativen garanterar vi bästa möjliga resultat - till lägsta möjliga pris!
 
Basementality är ett CD och DVD Pressnings företag för CD-ROM, Ljud, Mjukvara CD och Video-CD produkter och relaterade tjänster som verkar från ett strategiskt läge i Malaysia, med möjligheter att leverera  överallt i världen. Vi har varit involverade i CD och DVD Pressningsverksamheten i över tio år , dock har företaget inlett sin verksamhet i Malaysia redan år 1968 då vinylskivor var dominerande på marknaden. Allt eftersom förekom satsningar på kassett tillverkning, men har sakta övergått till DVD och CD Pressningstjänster. I den digitala världen går det snabbare och snabbare och det är nästan en vetenskap att hålla jämna steg med dagens förändringar. Vi är specialiserade inom vårt område och   lovar att göra allt för att du skall få bästa möjliga produkt till möjliga lägsta pris, och därmed få en konkurrensfördel som du måste ha för att sticka ut från mängden. Tillsammans med TNT och Fedex World Wide transporttjänster, spelar det ingen roll om du är i Stockholm, Belgien, Estland, Finland, Reunion öarna eller någon annan plats i världen: vi levererar  CD-skivorna av högsta kvalitet direkt till din dörr - till det bästa pris du någonsin kommer att se!
 
Våra maskinlinjer inkluderar våra egna mastringsmaskiner (där en stamper/form skapas för att bli glasmasterskivan), vår egen pressningslinje (där replika är formade ur formar vi gjord under glasmasteringen) och offset utskrift med hjälp av de bästa Offset Printing Maskinerna i världen (där offset teknik används för att skriva ut på CDn) - allt under ett tak. Med två ISO-certifikat, kan vi försäkra att du får bästa kvalitet (ISO 9001:2000) och de mest miljövänliga (ISO 14001) produkterna på samma gång. Våra ISO-certifikat är certifierade av kända certifieringsorganet Lloyds. Våra format sträcker sig från Video CD, Audio CD, CD-ROM, installationsmjukvara, utbildning CD, musik-CD, underhållnings CD, film, video mfl.
 
När du väljer Basementality som din CD & DVD tillverkare ser  du till att du får det mesta ur dina massmediabehov, utan att dedikera dig själv ekonomiskt till övervärderade produkter. Låt oss optimera dina lösningar i dag!
 
Basementality International Group
Lot A020, Level 1, Podium Level, Financial Park,
Jalan merdeka, 87000 Labuan F.T. Malaysia
 
Kontakta oss:

Skype: Basementality
E-mail: info@basementality.se
Facebook: www.facementality.com
Twitter: basementality
Kundtjänst: 08 559 233 05


x
pname

Denna artikel har lagts till din varukorg.

« Fortsätt handla Till Kassan »
x
FEL

Vi har ett problem

« Fortsätt handla